• kitchen sponges
 • Megkezdtük a WEIDER hőszivattyúk forgalmazását

  2010. október 20. Hírek 6 hozzászólás

  A Weider márkanév több mint 30 éve egyet jelent a kiváló hőszivattyú-technológiával. Az ausztriai Vorarlberg tartományban található Hard településen ugyanis azóta készülnek a minőségileg legértékesebb és leghatékonyabb berendezések közé tartozó hőszivattyúk, amelyek a piacon kaphatók. Sikere igazolja a Weider céget: egyre több családi- és ikerházban, iskolában, kórházban, ipari létesítményben használják ugyanis a Weider rendkívül fejlett hőszivattyú-technológiáját. Büszkén jelenthetjük, az elmúlt két évben több mint duplájára nőtt a kereslet termékeink iránt.

  Weider hőszivattyúval a jelenleg kapható egyik legmodernebb és leginnovatívabb fűtésrendszert építheti be a házába. Ezt igazolja a svájci hőszivattyú tesztközpont, a „Wärmepumpentest- und Ausbildungszentrum” Buchs városában, amelynek mérései során rendszeresen a Weider éri el a legjobb eredményeket.

  1997-ben a Weider hőszivattyúkat az Osztrák Állami Energiakutatási Díjjal tüntették ki. Ennek oka: olyan elektronikus hűtőanyag- befecskendezési rendszer kifejlesztése, amellyel eddig soha nem látott hatásfokot sikerült elérni. A Weider biztosítja a különlegesen hatékony, környezetbarát és költséghatékony üzemeltetést.

  Egyértelmű hőszivattyú előnyök

  A Weider hőszivattyú előnyei egyértelműek. A különlegesen halk rendszer teljesen automatikusan működik és kis mérete miatt helyigénye is igen csekély. Mivel nincs fűtőanyagigénye (pl. szén, olaj, pellet), így annak  tárolására nincs szükség külön helyiségre. A fosszilis energiahordozók elégetése és a levegőbe juttatása helyett Ön egy különlegesen környezetbarát megoldást használ. Az egyedülállóan magas hatásfok lehetővé teszi, hogy 1 kWh áramból 4-6 kWh hőt termeljünk – és mindezt mindenfajta gázkibocsátás vagy égéstermékek nélkül. A Weider hőszivattyúk mellett még egy további érv is szól: a karbantartás. Más fűtésrendszerekkel ellentétben a hőszivattyúk esetében alig van szükség karbantartásra.

  A Weider hőszivattyúk intelligens vezérlése

  Az elektronikus vezérlés a hőszivattyú külön egységében található. Ez teszi a Weider hőszivattyút különlegesen könnyen karbantarthatóvá. Abban a nem várt esetben, ha probléma adódna a működéssel, az elektronikus vezérlést egy kézmozdulattal ki lehet szerelni a dobozából, és ki lehet cserélni.

  A hőszivattyú intelligens, külső érzékelő segítségével szabályozza az előremenő vízhőmérsékletet, tehát az időjárás függvényében dolgozik. A fűtési görbéket automatikusan utánaállítja. Az érzékelőt valamint a beszerelési, működetési és szervizelési útmutatókat a berendezés csomagolásában találja.

  A vezérlőegység ötfokozatú kapcsolóból áll (átalakító szivattyú, hidegvíz keringetô szivattyú, nyári üzemmód, téli üzemmód, próbaüzem). A Weider hőszivattyúk segítségével az üzemeltetési költségeknek több mint 50 %-át megtakarítja, és folyamatosan élvezheti a természet nyújtotta anyagi és kényelmi előnyöket.

  Weider vezérlés

   

  Share this Post!


  6 Hozzászólások

  • Kakas András
   2010. november 21.

   Szeretnék többet tudni egy víz — víz (állóvíz — fűtővíz) hőszivattyúról.

   • Marján Ferenc
    2010. november 21.

    Tisztelt András!

    Az e fajta rendszerek nagyon jó COP értéket tudnak produkálni, mint olvasta a geotermikus hőszivattyúk fajtái menüpontban.
    Gondolom, Ön egy kisebb állóvíz mellett lakik és ennek segítségével szeretné a primer kör vízellátását biztosítani. Természetesen lehetséges, de több. és pontosabb információt egy személyes elbeszélgetés keretein belül tudnék adni.
    Kérem keressen meg elérhetőségeink egyikén, szívesen válaszolok kérdéseire!

    Üdvözlettel: Marján Ferenc

  • Kakas András
   2010. november 30.

   Köszönöm a választ. Nekem az SW 70 megfelelő lenne, de nem találom az árát. Ez, ugye alkalmas a nyári hűtésre is?! Ekkor mekkora a teljesítményfelvétele? Csak a két keringető vesz fel áramot?
   András

   • Marján Ferenc
    2010. november 30.

    Tisztelt András!

    Telefonbeszélgetésünk alapján azt mondhatom, hogy Önnek elképzelehtő, hogy elég lenne egy weider sw 70, de ezt csak a hőszükséglet számítás alapján fogom tudni pontosabban megmondani. A rendszereinket úgy tervezzük, hogy azok passzív hűtésre alkalmasak legyenek, de sajnos önnek radiátoros rendszere van, amely nem tudja a hűtési funkciót ellátni. Ami alkalmas lenne, és nem nagy átalakítással járna, az a megfelelően méretezett fan-coil beszerelése lenne.
    Természetesen jelentkezek a magán e-mail címén, és ezeket a dolgokat részletesen is ecsetelem!!
    Üdvözlettel Marján Ferenc

  • lala52
   2011. február 27.

   Harmadik éve fűtök hőszivattyúval (sajnos nem Weider-rel mert annak idején nem tudtam annyi pénzt ráfordítani) a tapasztalataim pozitívak,és mindenkinek azt ajánlom.hogy minél előbb vágjon bele ha megteheti

  • Balázsi Miklós
   2011. november 16.

   Jó Napot!

   Egy probléma orvoslásáért írok erre az oldalra,hátha valakinek lesz javaslata!A minap vásároltam egy 15kw teljesítményű hőszivattyút,melynek van melegvíz rásegítő funkciója is.A HMV-t egy vákumcsöves napkollektor rendszer állítja elő 200 L-es melegvíztartályban!A problémám a következő:Amikor a hőszivattyú melegvizet kezd el előállítani,kb 3 perc múlva kompresszor túlnyomás hibakóddal leáll!
   Amennyiben valakinek ismerős a jelenség,vagy tudna ajánlani hozzáértő segítséget az ügyben ,úgy az m.balazsiaig@gmail.com email-re ha küldene egy mail-t azt megköszönném…!

   Üdvözlettel,

   Balázsi Miklós

 • стеклянные двери
 • стеклянные перегородки
 • стеклянные лестницы
 • шкафы-купе Днепропетровск
 • изделия из нержавеющей стали Днепропетровск
 • кухни днепропетровск
 • шкафы-купе днепропетровск
 • офисная мебель днепропетровск
 • торговое оборудование днепропетровск
 • корпусная мебель днепропетровск
 • бизнес тренинг
 • ораторское мастерство
 • Read previous post:
  KPE hegesztés

  Nemrégiben javítani hívott egy régebbi megrendelőnk. Egy műanyag hegesztést kellett megvizsgálni amiatt, hogy a hegesztést készítő szakember távozása után pár...

  Close