• kitchen sponges
 •  

  A HOLNAP Szociális Szövetkezet küldetése, hogy helyi szinten összekapcsolja a kielégítetlen lakossági, közösségi szükségleteket a kihasználatlan munkaerő-forrásokkal, új lehetőségeket tárva fel a munkahely-teremtésre a hátrányos helyzetű térségben (ezzel a térség gazdasági önállóságát is segítve), miközben a régión kívülre mutató, szolgáltatói tevékenységgel a szövetkezet hosszú távú fenntarthatóságának alapjait is megteremti.
  A szervezet kiemelt célja a térségben élő hátrányos helyzetű személyek (tartós munkanélküliek, etnikai kisebbséghez tartozók, 50 év felettiek, gyereküket egyedül nevelők) munkaerő-piaci reintegrációja munkalehetőség biztosításával, és szociális helyzetük javítása kiegészítő szövetkezeti szolgáltatások által (mentori tevékenység, közösségi programok, képzések, kurzusok, stb.).

   

  A HOLNAP Szociális Szövetkezet további célja, hogy tagjai, munkavállalói, valamint a város lakóinak, hogy pozitív jövőképet vetítsen, ahol a résztvevők, a csatlakozók önfenntartókká válhatnak, gazdagíthatják magukat és környezetüket, megtalálják nemcsak anyagi számításukat, de közösséget is építenek egyben.
  A szövetkezet célja, hogy kinyissa a települést, feltárja, bemutassa meglévő természeti, kulturális és közösségi értékeit, elősegítse közös érdekek felszínre hozását, használatát, és ezáltal szélesebb közösséget építve építő, értéket teremtő és fenntartó közösséget hozzon létre.

   

  A szervezet társadalmi céljai elérése érdekében nagyon fontos a helyi önkormányzattal, Családsegítő Szolgálat, Iskola továbbá a helyi civilekkel való kapcsolattartás. Ezeken a szervezeteken keresztül érjük el ugyanis a hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő családokat, inaktív munkanélküli embereket. Az egy éves működésük során személyesen kerestük fel az adott együttműködő szervezeteket, és mutattuk be a tevékenységeinket, hívtuk fel a figyelmet a társadalmi tevékenységeinkre és az együttműködési lehetőségeket alakítottunk ki.
  A 2016-2017 évi adományosztásunk is a hátrányos helyzetű családok részére is, ezen szervezetek együttműködésével valósult meg. A jövőben ezt a kapcsolatot tovább erősítjük, honlapunkon egy külön felületet alakítunk ki, ahol tájékozódhatnak az aktuális társadalmi tevékenységeinkről, álláslehetőségekről, illetve kapcsolatba léphetnek velünk. Plakát formájában is a helyi intézményekben és a forgalmasabb helyeken szintén tájékoztatjuk a helyi lakosságot tevékenységeinkről.
  A helyi közösségi házban, lakossági fórumot tartunk az energiatakarékos és környezetbarát háztartásvezetésről, továbbá a helyi iskolákban tanulóknak osztályfőnöki órákon interaktív előadás keretében felhívjuk a figyelmüket az energiatakarékos és környezetbarát tudatos életre, melynek keretében szórólapot juttatunk el a családjaiknak is.
  Ezeken az alkalmakon továbbá bemutatjuk a vállalkozásunk tevékenységét is, a munkavállalók tapasztalatai által, így a társadalmi beágyazódása is szélesebb és a hatása is hatékonyabb.
  Hosszú távú terveinkben szerepel a régióban lévő szponzorokkal, vállalatokkal való együttműködés, amely keretében olyan programot szeretnénk közösen elindítani, amely által egy-egy család részére energiatakarékos megoldásokat tudunk a lakókörnyezetükbe kihelyezni, felszerelni, amely által csökkenthető a rezsiköltségük, ezáltal több pénz jut a megélhetésükre, és javíthatjuk az életminőségüket is.

 • стеклянные двери
 • стеклянные перегородки
 • стеклянные лестницы
 • шкафы-купе Днепропетровск
 • изделия из нержавеющей стали Днепропетровск
 • кухни днепропетровск
 • шкафы-купе днепропетровск
 • офисная мебель днепропетровск
 • торговое оборудование днепропетровск
 • корпусная мебель днепропетровск
 • бизнес тренинг
 • ораторское мастерство