Hívjon minket: 06 20 951 8696 | e-mail: info@geotermikus-hoszivattyu.hu

 • Коррекция детского аутизма в центре Мардалейшвили здесь
 • Лечение аутизма у детей в клинике здесь
 • Лечение всего-всего в Израиле http://service-med.com/
 • Miért mi?

  Van néhány érvünk, ami általában segít eldönteni az ide látogatónak, hogy Marján Ferenc és csapata a neki legmegfelelőbb geotermikus hőszivattyú rendszert telepíti-e – a lehető leggazdaságosabban, precízen, garanciával.

  Megbízhatóság

  Munkánkat precízen, megbízhatóan, garanciával végezzük, eddigi ügyfeleink teljes megelégedésére. Azt szeretnénk, ha megrendelőink 5 év múlva is javasolnának minket barátaiknak, ezért minden egyes esetben alapos vizsgálatot végzünk, gazdaságos-e egy hőszivattyú rendszer beépítése.

  Hőszivattyú ár

  A hőszivattyús berendezések telepítésének összköltségei családi házaknál általában 1,5 és 5 millió forint között mozognak. Egy ilyen típusú beruházás megtérülése a jelenlegi árviszonyok között kb. 5 év. Ezzel szemben a Marján Ferencék által kivitelezett hőszivattyú rendszerek letisztult felépítésük miatt akár a normál összeg feléből megvalósíthatók. Mivel a karbantartási költség gyakorlatilag nulla, a megtérülési idő is 3 év körülire csökken. Olvassa el a Geotermikus hőszivattyú oldalunk alján a puffertartályról írottakat!

  Letisztult hőszivattyú rendszer

  A mi általunk telepített geotermikus hőszivattyú rendszerek felépítése a sok éves telepítési munkák során rengeteget finomodott. Mérnökeink két éve olyan újítást vezettek be a geotermikus hőszivattyú 4 fő komponenst tartalmazó rendszerébe, amely sokkal egyszerűbb felépítést, rövidebb telepítési időt, kisebb költséget tesz lehetővé. A részletekről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

  Akár magyar gyártmányú hőszivattyú

  Bár dolgozunk svéd, osztrák hőszivattyúkkal is, az általunk eddig leggyakrabban beépített hőszivattyú magyar fejlesztés. Ezt azt jelenti hogy a magyar ipar és munkahelyek támogatása mellett abban is biztos lehet, hogy bármilyen probléma esetén gyorsabban reagálunk, nem szükséges heteket várni egy külföldről érkező alkatrészre.

   

  NIBE Hőszivattyúk–>igazi jó cucc!:-))

  Nibe kompakt hőszivattyú: beépített keringtető szivattyúkkal, akár beépített 180 literes HMV tárolóval, inverteres kialakítással. Beépített passzív hűtés funkcióval, beépített váltószelepekkel, leválasztó hőcserélővel. Internetes lehetőséggel. Ez az igazán profi és minden igényt kielégítő felszereltséggel bíró hőszivattyú.

  Teljes körű lebonyolítás

  Csapatunk a hőszivattyú rendszerek telepítésének teljes körű lebonyolítását vállalja a tervezéstől a kivitelezésen át a karbantartásig és szervizelésig.

 • Стеклянная студия http://soglassie.com.ua/
 • изготовление значков, объемных наклеек и магнитов на заказ free-forum.com.ua
 • Top