Hívjon minket: 06 20 951 8696 | e-mail: info@geotermikus-hoszivattyu.hu

NIBE hőszivattyú

NIBE geotermikus hőszivattyúk

Mi teszi a NIBE geotermikus hőszivattyúkat szuperhatékonnyá és felhasználóbaráttá?
A modern alkalmazott technológiáknak és vezérléssel kapcsolatos finomhangolásoknak köszönhetően jelentős megtakarítást érhet el NIBE hőszivattyú használatával, miközben az év 365 napján élvezheti otthona kellemes klímáját – évszaktól és időjárástól függetlenül. A berendezés működtetéséhez nincs mélyebb műszaki tudásra szüksége.
A nagyméretű kijelzőről könnyen olvashatóak le az információk, a felhasználóbarát vezérléssel
gyerekjáték a beállítások állítása vagy az üzemállapot lekérdezése.

1. Kompakt és moduláris kialakítás

A NIBE hőszivattyúk és azok gyári tartozékai minden zökkenő nélkül, egyszerűen és gyorsan csatlakoztathatóak, legyen szó beépített vagy külső használati melegvíz-tárolóról, szellőztetéshez
vagy hűtési funkciókhoz szükséges modulokról: egy NIBE hőszivattyús rendszer egységes és teljeskörű egészként működik.

2. Átlátható belső kialakítás

A berendezéshez tartozó kézikönyv a berendezés alumínium ajtajára ragasztott tasakban érkezik.
De már a telepítésnél is beláthatja: a készülék belső elrendezése olyannyira átlátható és jól tagolt, hogy aligha lesz szüksége a kézikönyvre egy-egy alkatrész beazonosításához.

3. Beépített melegvíz-tároló (F12xx esetén)

Használati melegvíz-készítésekor a HMV-tárolóba épített nagy teljesítményű spirál hőcserélő energia hatékonyan és gyorsan fűti fel a vizet. A melegvíz-tároló külső szigetelése minimalizálja a hőveszteséget és növeli a megtakarítást.

4. Energiahatékony keringtető szivattyú

A keringtető szivattyúk fordulatszámát a hőszivattyú beépített vezérlése állítja be a pillanatnyi fűtési igénynek megfelelően. A fordulatszám szabályozása rendkívül gazdaságos és olcsó üzemeltetést eredményez.

5. Könnyedén cserélhető kompresszormodul

A kompresszormodul gyorsan és egyszerűen kivehető a hőszivattyúból, mely megkönnyíti a szállítást és beépítést. Esetleges meghibásodás esetén a modul ugyanígy kihúzható, ezért a modul cseréjekor vagy javításakor is idő takarítható meg.

6. Fok-perc alapú teljesítmény szabályozás

A hagyományos, kizárólag a beállított hőmérséklet elérésén alapuló on-off teljesítményszabályozással szemben – a NIBE fokpercen alapuló teljesítményszabályozása intelligens módon késlelteti a hőszivattyú indulásait és leállásait. Több irányítástechnikai előny mellett ez a kompresszor indulásainak számát is erősen csökkenti, mely növeli a berendezés élettartamát.

7. USB-kimenet

Az USB kimenet számos előnnyel jár egy NIBE hőszivattyú esetén. USB eszköz csatlakoztatásával lehetősége nyílik a vezérlő szoftverének frissítésére újabb verzióra, üzemi paraméterek lementésére és lementett beállítások visszaállítására.
Ez idő- és költséghatékony segítséget jelent a berendezés üzembe helyezésekor és esetleges hibajavításakor.

8. Időtálló külső

A robusztus, fehérre festett ház és a szálcsiszolt alumínium ajtó már ránézésre is a kiemelkedő minőséget érzékelteti. Az alumínium ajtó funkciója ugyanakkor kettős: becsukott állapotában csak
a legfontosabb információk kerülnek megjelenítésre a berendezés kijelzőjén, míg az ajtó kinyitását követően vált át a kijelző a teljes menürendszerre, valamint válnak elérhetővé a beállításokat lehetővé tevő vezérlőpanel.

9. Beépített keringtető szivattyú

A berendezés zajszintjét még tovább csökkentettük azzal, hogy a keringtető szivattyúk a kompresszormodulba kerülnek beépítésre.
Ezzel a lépéssel a NIBE által gyártott újgenerációs geotermikus hőszivattyúk a legcsendesebbek közé tartoznak, ha nem a leghalkabbak a piacon.

Amennyiben a NIBE hőszivattyúval kapcsolatban további kérdései vannak, keresse Marján Ferencet a +36 20 951 8696 telefonszámon vagy elérhetőségeink egyikén!

Top