Hívjon minket: 06 20 951 8696 | e-mail: info@geotermikus-hoszivattyu.hu

 • Коррекция детского аутизма в центре Мардалейшвили здесь
 • Лечение аутизма у детей в клинике здесь
 • Лечение всего-всего в Израиле http://service-med.com/
 • NIBE hőszivattyú

  NIBE geotermikus hőszivattyúk

  Mi teszi a NIBE geotermikus hőszivattyúkat szuperhatékonnyá és felhasználóbaráttá?
  A modern alkalmazott technológiáknak és vezérléssel kapcsolatos finomhangolásoknak köszönhetően jelentős megtakarítást érhet el NIBE hőszivattyú használatával, miközben az év 365 napján élvezheti otthona kellemes klímáját – évszaktól és időjárástól függetlenül. A berendezés működtetéséhez nincs mélyebb műszaki tudásra szüksége.
  A nagyméretű kijelzőről könnyen olvashatóak le az információk, a felhasználóbarát vezérléssel
  gyerekjáték a beállítások állítása vagy az üzemállapot lekérdezése.

  1. Kompakt és moduláris kialakítás

  A NIBE hőszivattyúk és azok gyári tartozékai minden zökkenő nélkül, egyszerűen és gyorsan csatlakoztathatóak, legyen szó beépített vagy külső használati melegvíz-tárolóról, szellőztetéshez
  vagy hűtési funkciókhoz szükséges modulokról: egy NIBE hőszivattyús rendszer egységes és teljeskörű egészként működik.

  2. Átlátható belső kialakítás

  A berendezéshez tartozó kézikönyv a berendezés alumínium ajtajára ragasztott tasakban érkezik.
  De már a telepítésnél is beláthatja: a készülék belső elrendezése olyannyira átlátható és jól tagolt, hogy aligha lesz szüksége a kézikönyvre egy-egy alkatrész beazonosításához.

  3. Beépített melegvíz-tároló (F12xx esetén)

  Használati melegvíz-készítésekor a HMV-tárolóba épített nagy teljesítményű spirál hőcserélő energia hatékonyan és gyorsan fűti fel a vizet. A melegvíz-tároló külső szigetelése minimalizálja a hőveszteséget és növeli a megtakarítást.

  4. Energiahatékony keringtető szivattyú

  A keringtető szivattyúk fordulatszámát a hőszivattyú beépített vezérlése állítja be a pillanatnyi fűtési igénynek megfelelően. A fordulatszám szabályozása rendkívül gazdaságos és olcsó üzemeltetést eredményez.

  5. Könnyedén cserélhető kompresszormodul

  A kompresszormodul gyorsan és egyszerűen kivehető a hőszivattyúból, mely megkönnyíti a szállítást és beépítést. Esetleges meghibásodás esetén a modul ugyanígy kihúzható, ezért a modul cseréjekor vagy javításakor is idő takarítható meg.

  6. Fok-perc alapú teljesítmény szabályozás

  A hagyományos, kizárólag a beállított hőmérséklet elérésén alapuló on-off teljesítményszabályozással szemben – a NIBE fokpercen alapuló teljesítményszabályozása intelligens módon késlelteti a hőszivattyú indulásait és leállásait. Több irányítástechnikai előny mellett ez a kompresszor indulásainak számát is erősen csökkenti, mely növeli a berendezés élettartamát.

  7. USB-kimenet

  Az USB kimenet számos előnnyel jár egy NIBE hőszivattyú esetén. USB eszköz csatlakoztatásával lehetősége nyílik a vezérlő szoftverének frissítésére újabb verzióra, üzemi paraméterek lementésére és lementett beállítások visszaállítására.
  Ez idő- és költséghatékony segítséget jelent a berendezés üzembe helyezésekor és esetleges hibajavításakor.

  8. Időtálló külső

  A robusztus, fehérre festett ház és a szálcsiszolt alumínium ajtó már ránézésre is a kiemelkedő minőséget érzékelteti. Az alumínium ajtó funkciója ugyanakkor kettős: becsukott állapotában csak
  a legfontosabb információk kerülnek megjelenítésre a berendezés kijelzőjén, míg az ajtó kinyitását követően vált át a kijelző a teljes menürendszerre, valamint válnak elérhetővé a beállításokat lehetővé tevő vezérlőpanel.

  9. Beépített keringtető szivattyú

  A berendezés zajszintjét még tovább csökkentettük azzal, hogy a keringtető szivattyúk a kompresszormodulba kerülnek beépítésre.
  Ezzel a lépéssel a NIBE által gyártott újgenerációs geotermikus hőszivattyúk a legcsendesebbek közé tartoznak, ha nem a leghalkabbak a piacon.

  Amennyiben a NIBE hőszivattyúval kapcsolatban további kérdései vannak, keresse Marján Ferencet a +36 20 951 8696 telefonszámon vagy elérhetőségeink egyikén!

 • Стеклянная студия http://soglassie.com.ua/
 • изготовление значков, объемных наклеек и магнитов на заказ free-forum.com.ua
 • Top