Hívjon minket: 06 20 951 8696 | e-mail: info@geotermikus-hoszivattyu.hu

 • Коррекция детского аутизма в центре Мардалейшвили здесь
 • Лечение аутизма у детей в клинике здесь
 • Лечение всего-всего в Израиле http://service-med.com/
 • Előnyök és hátrányok

  Cégünk geotermikus hőszivattyúk kivitelezésével foglalkozik. Ebben a hőszivattyú menüpontban általánosságban olvashat arról, mi az hogy hőszivattyú, hogyan működik a hőszivattyú, mennyi energiára van szüksége, mik a hőszivattyú előnyei és hátrányai, illetve az egyes hőszivattyú típusok közül melyik mire használható inkább.

  Ha arról szeretne olvasni, miért éri meg velünk geotermikus hőszivattyú rendszert telepíttetni, kattintson ide: Miért mi?

  A hőszivattyú előnyei

  HATÉKONY – A hőszivattyú kompresszorának meghajtásához szükséges vásárolt energia többszörösét tudja a környezetből elvont hővel leadni. (A berendezés kialakításától függően az átlagos hatásfok 350-550% lehet.)

  GAZDASÁGOS – Amennyiben a fűtést teljes egészében a hőszivattyú végzi, megspórolható a kémény, nincs szükség fűtőanyag tárolására, nem kell hívni a kéményseprőt, nincs gázbekötés, körülbelül felével csökkennek fűtési költségeink, gazdaságosabb a légkondicionálás és a melegvíz előállítás, nincs szükség csak minimális karbantartásra, ráadásul ingatlanunk piaci értéke is megnövekedik. A hőszivattyú élettartama évtizedekben mérhető, és kedvezményes GEO áramtarifával üzemeltethető.

  BIZTONSÁGOS – Nem kell félni a szénmonoxid mérgezéstől, füstgáztól.

  KÖRNYEZETBARÁT – A helyszínen nincs káros anyag kibocsájtás (korom, por, füstgáz). Segítségével alacsony hőmérsékletszintű hőforrásokból is kinyerhető hő, illetve hulladékhőt hasznosíthatunk.

  KÉNYELMES – A hőszivattyú működése kényelmes és halk, a fűtés elindítása egy gombnyomásra történik.

  FÜGGETLENÍT – Függetlenséget biztosít a gázszolgáltatóktól, nem kell többé tartani a gázáremeléstől.

  TÁMOGATOTT – Államilag vissza nem térítendő támogatás vehető igénybe hőszivattyús rendszerek kiépítésére. Az állam támogatja a környezetbarát fűtési rendszerek kiépítését, így a hőszivattyús rendszerekhez is igényelhetők különféle támogatások, hozzájárulások, valamint kölcsönök.

  KÉZENFEKVŐ – Magyarország geotermikus adottságai nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedően jók, mely szintén növeli az alkalmazás gazdaságosságát.

  A hőszivattyú hátrányai

  A hőszivattyú általában elektromos árammal működik. Az elektromos áram erőművi termelésénél és szállításánál komoly veszteségek lépnek fel, illetve a fosszilis tüzelőanyagok és az urán felhasználása jelentős környezetszennyezéssel jár. E két tényező a hőszivattyúk alkalmazásának ökológiai mérlegét igen lerontja. Beruházási költségként egy nagyobb összeget kell kifizetni, ami csak 5-8 év múlva térül meg.

 • Стеклянная студия http://soglassie.com.ua/
 • изготовление значков, объемных наклеек и магнитов на заказ free-forum.com.ua
 • Top