Hívjon minket: 06 20 951 8696 | e-mail: info@geotermikus-hoszivattyu.hu

 • Коррекция детского аутизма в центре Мардалейшвили здесь
 • Лечение аутизма у детей в клинике здесь
 • Лечение всего-всего в Израиле http://service-med.com/
 • Küldetésünk

   

  Szövetkezetünk 2015-ben jött létre 7 helyi lakos közreműködésével.

   

  KÜLDETÉSÜNK

  A helyi igényeken alapuló, szociálisan hátrányos helyzetben lévő emberek méltányos foglalkoztatása mellett; a helyi lakosság és a helyi szereplők környezet-, és energiatudatos szemléletmódjának és szokásainak kialakítása, továbbá a gazdasági tevékenységünk által lakókörnyezetük fejlesztése; amely hosszútávon hozzájárul szervezetünk fenntarthatósága mellett; az Újfehértón élő közösség fejlesztéséhez továbbá a város gazdasági és környezeti fenntarthatóságához.

  TÁRSADALMI CÉLJAINK

  1. –A szociálisan hátrányos helyzetben lévők lakosság részére megélhetés biztosítása és ezáltal helyben tartása: egy olyan innovatív, újszerű vállalkozási tevékenységben való hosszú távú foglalkoztatás biztosítása mellett; amely nem csak egy fenntartható jövedelmet kínál, de szociális helyzetük javítását is szolgálja, kiegészítő szövetkezeti szolgáltatások által
  2. –(mentori tevékenység, mentálhigiénés tanácsadás, közösségi programok, képzések stb).
  3. –Energiaszegénység mérséklése, környezet és energiatudatos szemléletmód kialakítása a lakosság körében: felvilágosító, szemléletformáló, helyi közösségi programok megvalósítása által.
  4. –Egészséges lakókörnyezet és környezeti fenntarthatóság erősítése: alternatív energiaforrások (geotermikus hő) használata, helyi családok lakóházainak, közintézmények ingatlanainak energetikai felújítása, korszerűsítése, karbantartás által.

  Hosszú távú terveinkben szerepel a régióban lévő szponzorokkal, vállalatokkal való együttműködés, amely keretében olyan programot szeretnénk közösen elindítani, amely által egy-egy család részére energiatakarékos megoldásokat tudunk a lakókörnyezetükbe kihelyezni, felszerelni, amely által csökkenthető a rezsiköltségük, ezáltal több pénz jut a megélhetésükre, és javíthatjuk az életminőségüket is.

   

  CÉLCSOPORTJAINK

  1. a) 18-30 éves szakképzett pályakezdők, munkanélküliek 50 év feletti tartósan munkanélküliek, akik helyben nem találnak munkát, vagy csak közmunkában dolgoznak, és nagyon alacsony életszínvonalon élnek, ezáltal inaktívvá váltak mind a munka vállalásban, mind a közösségi életben.
  2. b) Hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő családok és családtagok, ahol un. energiaszegénység alakult ki, azaz, azon családok, ahol az elmúlt 1 évben nagy összegű energiaszámla tartozás halmozódott fel, és azt nem képesek anyagi helyzetüknél fogva kifizetni, ezért működésük és létszükségletük veszélybe került.

   

  EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

  Újfehértói Családsegítő Szolgálat, Nyíregyházi Beteg Gyermekekért Alapítvány , Oltalom Iskola

   

  Magyarországon elsőként volt alkalmunk átesni egy minősítési eljáráson, amelyben a szervezetünk társadalmi szerepvállalását vizsgálták. Szociális Szövetkezetünk ezeknek az elvárásoknak teljes mértékben megfelel, amiről tanúsítvánnal is büszkélkedhetünk.

   

 • Стеклянная студия http://soglassie.com.ua/
 • изготовление значков, объемных наклеек и магнитов на заказ free-forum.com.ua
 • Top