Hívjon minket: 06 20 951 8696 | e-mail: info@geotermikus-hoszivattyu.hu

 • Коррекция детского аутизма в центре Мардалейшвили здесь
 • Лечение аутизма у детей в клинике здесь
 • Лечение всего-всего в Израиле http://service-med.com/
 • Weider hőszivattyú

  A WEIDER hőszivattyú márka már több mint 30 éve a magas hatékonyságú hőszivattyúk szinonímája. Ezek a hőszivattyúk 80%-nyi energiát vesznek fel geotermikus forrásból (talaj vagy talajvíz) és csak 20%-nyi elektromos áramra van szükségük ennek az energiának egy magasabb szintre emeléséhez. Weider hőszivattyúval a jelenleg kapható egyik legmodernebb és leginnovatívabb fűtésrendszert építheti be a házába.

  A nemzetközileg is elismert Wintherturi Hőszivattyú Centrum független mérései alapján a WEIDER hőszivattyúk már 1996-ben megkapták a szakma egyik legfontosabbjának számító elismerést, amit 1997-ben az Osztrák Állam Energia Kutatásáért díja követett.  Ezt a hihetetlen magas hatékonyságot igazolja a svájci „Wärmepumpentest- und Ausbildungszentrum” (Hőszivattyú Teszközpont) is a svájci Buchs-ban, amelynek mérései, vizsgálatai során rendszeresen a Weider éri el a legjobb eredményeket.

  A Weider hőszivattyúk nem csak tesztkörülmények között bizonyulnak ilyen kiemelkedően jónak: a Weider hőszivattyúk lettek a legjobbak abban a tesztben is, amit valós házak segítségével bonyolított le a vorarlbergi önkormányzat. 20 hőszivattyús rendszer közül a Weider hőszivattyúk szállították a legtöbb – 1 kWh segítségével átlagosan 5.09 kWh – energiát 2005 decemberétől 2009 szeptemberéig.

  A Weider hőszivattyú erősségei

  – Nagy hatékonyság (akár 7,6 CoP)
  – Kis méret – 50 x 52 x 87 cm
  – sokszoros díjnyertes találmány
  – folyamatos fejlesztés
  – modulokból építkező, egyszerűen bővíthető hőszivattyú rendszer
  – több, mint 30 éves gyártói tapasztalat
  – minimális karbantartási igény
  – halk működésmód

  Weider hőszivattyú

  Weider hőszivattyú

  Weider hőszivattyú

  A hőszivattyú letisztult felépítése, igen jó hatékonysága, komoly innovációi és megbízhatósága miatt foglalkozunk éppen WEIDER hőszivattyúk forgalmazásával. A Weider hőszivattyú különlegesen halk rendszere teljesen automatikusan működik és kis mérete miatt helyigénye is igen csekély. Az egyedülállóan magas hatásfok lehetővé teszi, hogy 1 kWh áramból 4-6 kWh hőt termeljünk – és mindezt mindenfajta gázkibocsátás vagy égéstermékek nélkül. A Weider hőszivattyúk mellett még egy további érv is szól: a karbantartás. Más fűtésrendszerekkel ellentétben a hőszivattyúk esetében alig van szükség karbantartásra.

  A Weider hőszivattyúk adatai

  Ezek a moduláris rendszerű hőszivattyúk igen egyszerűen kombinálhatók az éppen aktuális energiaigénynek megfelelően. Az alábbiakban a különböző Weider hőszivattyúk technikai adatait mutatjuk be. A hőszivattyúk teljesítményét, előremenő hőmérsékletét és áramfelvételét nagyobban tudja tanulmányozni, ha a képre kattint.

  Weider hőszivattyú adatok

  Weider hőszivattyú – letölthető dokumentumok

  1. Weider hőszivattyú tájékoztató
  2. Weider hőszivattyúk technikai adatai
  3. Weider hőszivattyú használati utasítás
  4. Weider hőszivattyú minőségi bizonyítvány(sw széria)
  5. Weider hőszivattyú minőségi bizonyítvány(hw széria)
  6. Ajánlott hidraulikai kapcsolások

   

  Amennyiben a Weider hőszivattyúval kapcsolatban további kérdései vannak, keresse Marján Ferencet a +36 20 951 8696  telefonszámon vagy elérhetőségeink egyikén!

  weider hőszivattyú kontroller

 • Стеклянная студия http://soglassie.com.ua/
 • изготовление значков, объемных наклеек и магнитов на заказ free-forum.com.ua
 • Top