Hívjon minket: 06 20 951 8696 | e-mail: info@geotermikus-hoszivattyu.hu

 • Коррекция детского аутизма в центре Мардалейшвили здесь
 • Лечение аутизма у детей в клинике здесь
 • Лечение всего-всего в Израиле http://service-med.com/
 • Megkezdtük a WEIDER hőszivattyúk forgalmazását

  A Weider márkanév több mint 30 éve egyet jelent a kiváló hőszivattyú-technológiával. Az ausztriai Vorarlberg tartományban található Hard településen ugyanis azóta készülnek a minőségileg legértékesebb és leghatékonyabb berendezések közé tartozó hőszivattyúk, amelyek a piacon kaphatók. Sikere igazolja a Weider céget: egyre több családi- és ikerházban, iskolában, kórházban, ipari létesítményben használják ugyanis a Weider rendkívül fejlett hőszivattyú-technológiáját. Büszkén jelenthetjük, az elmúlt két évben több mint duplájára nőtt a kereslet termékeink iránt.

  Weider hőszivattyúval a jelenleg kapható egyik legmodernebb és leginnovatívabb fűtésrendszert építheti be a házába. Ezt igazolja a svájci hőszivattyú tesztközpont, a „Wärmepumpentest- und Ausbildungszentrum” Buchs városában, amelynek mérései során rendszeresen a Weider éri el a legjobb eredményeket.

  1997-ben a Weider hőszivattyúkat az Osztrák Állami Energiakutatási Díjjal tüntették ki. Ennek oka: olyan elektronikus hűtőanyag- befecskendezési rendszer kifejlesztése, amellyel eddig soha nem látott hatásfokot sikerült elérni. A Weider biztosítja a különlegesen hatékony, környezetbarát és költséghatékony üzemeltetést.

  Egyértelmű hőszivattyú előnyök

  A Weider hőszivattyú előnyei egyértelműek. A különlegesen halk rendszer teljesen automatikusan működik és kis mérete miatt helyigénye is igen csekély. Mivel nincs fűtőanyagigénye (pl. szén, olaj, pellet), így annak  tárolására nincs szükség külön helyiségre. A fosszilis energiahordozók elégetése és a levegőbe juttatása helyett Ön egy különlegesen környezetbarát megoldást használ. Az egyedülállóan magas hatásfok lehetővé teszi, hogy 1 kWh áramból 4-6 kWh hőt termeljünk – és mindezt mindenfajta gázkibocsátás vagy égéstermékek nélkül. A Weider hőszivattyúk mellett még egy további érv is szól: a karbantartás. Más fűtésrendszerekkel ellentétben a hőszivattyúk esetében alig van szükség karbantartásra.

  A Weider hőszivattyúk intelligens vezérlése

  Az elektronikus vezérlés a hőszivattyú külön egységében található. Ez teszi a Weider hőszivattyút különlegesen könnyen karbantarthatóvá. Abban a nem várt esetben, ha probléma adódna a működéssel, az elektronikus vezérlést egy kézmozdulattal ki lehet szerelni a dobozából, és ki lehet cserélni.

  A hőszivattyú intelligens, külső érzékelő segítségével szabályozza az előremenő vízhőmérsékletet, tehát az időjárás függvényében dolgozik. A fűtési görbéket automatikusan utánaállítja. Az érzékelőt valamint a beszerelési, működetési és szervizelési útmutatókat a berendezés csomagolásában találja.

  A vezérlőegység ötfokozatú kapcsolóból áll (átalakító szivattyú, hidegvíz keringetô szivattyú, nyári üzemmód, téli üzemmód, próbaüzem). A Weider hőszivattyúk segítségével az üzemeltetési költségeknek több mint 50 %-át megtakarítja, és folyamatosan élvezheti a természet nyújtotta anyagi és kényelmi előnyöket.

  Weider vezérlés

   

 • Стеклянная студия http://soglassie.com.ua/
 • изготовление значков, объемных наклеек и магнитов на заказ free-forum.com.ua
 • Top