Hívjon minket: 06 20 951 8696 | e-mail: info@geotermikus-hoszivattyu.hu

  • Коррекция детского аутизма в центре Мардалейшвили здесь
  • Лечение аутизма у детей в клинике здесь
  • Лечение всего-всего в Израиле http://service-med.com/
  • Hogyan induljak el?

    Egy olyan téma jutott az eszembe, ami tulajdonképpen az utcán hevert, de eddig nem jutott eszembe. Rengeteg ajánlatkérő levelet kapunk. Tanácsot is sok ember kér, amire mi legjobb tudásunk szerint válaszolunk is. Kevés azon emberek száma, akik tudják mit akarnak, tudják hogyan akarják, és konkrét elképzelésüket leírva konkrét válaszokat is kapnak.

    De vannak ilyenek is pl. : Mi legyen a sorrend? Hogyan induljak el? Ez ilyen bonyolult?

    Ezeknek az embereknek szeretnénk segíteni egy pár gondolattal. Ha betartják a sorrendet, akkor nem lehet gond.

    Először is: Az interneten, szaklapokban  olvasva , ismerőstől, baráttól tudakolva kialakul egy elképzelés a leendő rendszerről.—ez általában falfűtés-és padlófűtés, csak padlófűtés, csak falfűtés stb. + talajszondás hőszivattyú. Esetleg a használati melegvíz készítés. Ezek a dolgok általában hamar körvonalazódnak. A honlapunkon egyébként rengeteg információ van, ez segít is elképzeléshez közelebb jutni.

    Másodszor: – és itt szoktak egy kicsit előrébb haladni, mint kellene. Második lépés az lenne, hogy az elképzeléseket le kellene írni. Ez pedig nem más, mint meg kell terveztetni, le kell rajzoltatni, milyen lesz a leendő fűtési rendszer.

    Tervezőhöz kell fordulni, de olyanhoz, aki már tervezett geotermikus fűtési rendszert,és ehhez vannak referenciái.

    Harmadrészben: a meglévő tervekkel a kezemben, tudok kérni pontos árajánlatot akár több kivitelező cégtől is.

    Hogyha a az ember pontos tervek megvalósítására kér ajánlatot, akkor tudja úgymond megversenyeztetni a cégeket. Amíg ez nincs a kezében, addig bármely cégtől bekért ajánlat a cég elképzelésinek megfelelően van kialakítva és beárazva. Mivel mindenki másképp csinálja, ezért az árajánlatok a műszaki tartalmat illetően nem lesznek világosak. A megrendelő nem meglévő, hiányos műszaki tartalomra kér ajánlatot.

    Ekkor esik abba a szituációba az ember, hogy „Nem erről volt szó!”.

    Pedig a kivitelezőnek igaza is lehet, mert igazából nem is beszéltek róla, de most ezt a kis többletköltséget be akarja hajtani a megrendelőn. Ez esik rosszul az embernek.

    Szerintem gondold végig mit szeretnél, a megfelelő emberektől gyűjts össze minél több információt a leendő rendszert illetően. Ha ezek megvannak, akkor terveztesd meg. Tervekkel a kezedben korrekt árajánlatokat tudsz bekérni . majd ezek közül kiválasztod, melyik a szimpatikusabb, melyik ígér több szolgáltatást ugyanazon pénzért. És egy fontos dolog a garanciát követeld meg, aki ettől vonakodik, az nem számít korrekt kivitelezőnek, és általában olcsóbb a többi kivitelezőtől.

    A geotermikus hőszivattyús rendszer megépítése mindezek ellenére nem egy eget rengető dolog. Természetesen, ha az ember odafigyel a megvalósítási a szakaszban, akkor megelégedetten veszi tudomásul, hogy neki egy hőszivattyú duruzsol a házában.

    Üdvözlettel:

    a Geotermikus Hőszivattyú Csapata

    Írd meg észrevételeidet:  –>info@geotermikus-hoszivattyu.hu

    Lájkolj, ha tesztett a cikk, ajánld az ismerőseidnek vagy oszd meg!! –> Facebook

    Tags: , , , , , , , ,

  • Стеклянная студия http://soglassie.com.ua/
  • изготовление значков, объемных наклеек и магнитов на заказ free-forum.com.ua
  • Top