Hívjon minket: 06 20 951 8696 | e-mail: info@geotermikus-hoszivattyu.hu

  • Коррекция детского аутизма в центре Мардалейшвили здесь
  • Лечение аутизма у детей в клинике здесь
  • Лечение всего-всего в Израиле http://service-med.com/
  • Csapdába estem!

    Érzelmi döntések, kiábrándító valóság.

    A magas energiaszámlák miatt mindenki olcsó, de olcsón üzemeltethető fűtési rendszerekben gondolkodik. A lehetséges megoldások tárháza, s talán a magyar ember kreativitása végtelen. Nagyon nehéz, szinte lehetetlen megtalálni a legjobb megoldást.

    Most persze mindenki arra számít, hogy addig-meddig csavarom a szót, hogy a geotermikus rendszer tűnjön a mindenki számára legjobb megoldásnak. Nos kedves olvasó, ez nem így van. Nincs legjobb megoldás. Csak jó megoldás van. És a jó megoldás nem mindenkinek ugyanaz.

    Amikor egy PÁR arra az elhatározásra jut, hogy felépíti az otthonát, álomszerűen jönnek azok a kényelmi dolgok amik meghatározhatják az otthonukat .- fürdőszoba, pezsgőfürdő,szauna, klíma, lcd tv stb..

    Az utolsó helyre sorolják azt a dolgot, ami a majd a kényelmüket, az otthon melegét biztosítja számukra: A FŰTÉSI RENDSZERT.Homokba dugva a fejüket nem vesznek róla tudomást, hogy a 12 hónapból 6-t fűteni kell, mert ilyen az éghajlatunk.

    Ó jó lesz az! Majd felteszünk pár radiátort, meg berakunk egy gázkazánt, és hadd menjen. Mit kell azon agyalni ennyit! Megkérdezve ezeket az embereket 2-3 év múlva, hogy mit mondana a saját fűtéséről, olyasmi válaszokat kapunk, hogy: Hát ezt egy kicsit elszúrta a fűtésszerelő! Vizezett a gáz! Annyit fizetek, egy fizetés elmegy a gázszámlára, és nincs is meleg!

    Az emberek a problémák ellen nem szeretnek küzdeni, nem szeretik őket megoldani.

    Együtt élnek a problémákkal! Hordozzák a terhüket. Megalkudnak!

    Miért?

    Mert gyávák! Nem merik bevallani másnak és legfőképp saját maguknak, hogy tévedtek. Becsapják saját magukat. Csapdába kerültek, esetleg beismernék,

    de már késő.

    Mi vezetett idáig? Hogyan kerültek kelepcébe?

    Feladat adott volt! Fűtési rendszer kell a házhoz.

    Milyen? Sok információt gyűjt össze az ember. Ki fórumokról, ki ismerőstől, ki szakemberektől. Elképzeljük a majdani rendszerünket, majd elképzelünk hozzá egy pénztárcánkhoz megfelelő összeget. Megvan a sok információ, és szintetizálni kell! Dönteni kell.

    Döntöttem. Ezt fogom csinálni.

    A szakemberekkel való beszélgetés során elkövet egy nagy hibát . Csak azokat az információkat „hallja meg” amik igazolják az Ő feltevéseit, az ötleteit. Partnereket keres a saját maga ÖNZŐ érdekeinek megvalósításában.

    Mégegyszer: Van egy csomó információnk innen, onnan, internetről, szomszédtól, sarki fűszerestől, barátoktól. ( Jut eszembe, ezen információknak a többsége nem szakembertől származik, mindenki szívesen osztogat okosabbnál okosabb tanácsokat, de természetesen, ha rossz tanácsot ad, azért nem vállal garanciát.) Ebből a rengeteg információból kell nekünk dönteni. Majdnem biztos, hogy rosszul döntünk. Adódik a dolog megpróbálunk szakértőhöz fordulni. Igen ám, de hol talál az ember szakértőt? Hát az interneten. Bekéri az árajánlatot. Ez viszont lehet korrekt, vagy manipulatív. Mindenki a saját portékáját árulja. Tehát nem független szakértő. És itt a független jelző a legfontosabb. Járt már ön úgy, hogy valamit venni akart a boltban, de azt mondták, hogy önnek nem ez kell? Vagy hogy menjen át egy másik boltba, mert ott az Önnek való dolgot árulják? Ugye nem valószerű a dolog?

    A megrendelő önigazolására való hajlama töretlen maradt, minden számára szimpatikusnak tűnő, partnerként idomuló emberrel megbeszélve a dolgokat a rendszert megvalósítja!

    Megérkeztünk a valóságba.

    Az ember fél a hideg téltől. Leveszi a termosztátot, hátha kevesebbet fogyaszt. Nézegeti a gázóra pörgését mennyire gyorsan megy, mennyit fogyaszt….

    Emberünk mindent megtett! Nem tudja, hol rontotta el. Átvágva, becsapva érzi magát, belefáradva, megtörve néz maga elé, fizetgeti a számlákat, és sopánkodik mi jutott neki osztályrészül. Kialakult helyzete miatt mindenkit okol……csak magát nem. )

    Tags: , , , , , ,

  • Стеклянная студия http://soglassie.com.ua/
  • изготовление значков, объемных наклеек и магнитов на заказ free-forum.com.ua
  • Top